Kl. 16 - 17.00 Afgang til Milano, til Champions Leageu
Kl. 21.00 – 23.30 §  Inter – Tottenham.

§  Nogle gode råd i forbindelse med kampen:
§  Ingen spillere må gå alene. Selv ynglinge skal gå mindst tre samlet. Hold penge i inderlommen. En kamp med så mange tilskuere er lommetyvenes store dag. Ellers kan jeg kun opfordre til at man nyder livet omkring stadion og de mange muligheder for souvenirs.

§  Vær på plads senest 30 minutter før kampstart. Det har jeg lovet arrangørerne at vi vil overholde af sikkerhedshensyn.

§  Alkohol må ikke medbringes på stadion, og berusede personer kommer ikke ind.

§  For de yngste hold vil det være en god ide at udstyre spillerne med en seddel med diverse mobilnumre, hvis spilleren bliver væk. Så kan de gå til politiet og de kan hjælpe.

§  Ingen må have spilletrøjer på fra Tottenham, AC Milan  eller andre klubber end Inter. Altså kun tøj fra Inter, hvis man vil klædes ud som fodboldfan!

Kl. 02.00 §  Tilbage på hotellet, og så i seng

Torsdag d. 21. oktober
Kl. ?? §  Da vi kommer sent hjem, får alle lov at sove længe, dog skal vi nå at få morgenmad

Disse firmaer var sponsor til Limone Cup 2010

Nordea - rejselegat     Revas – arbejds sponsorat     Skiltecentret arbejds, tøj og beachflag sponsorat     Kaj B. Christensen - pengesponsorat     COMPANYS Viborg - pengesponsorat     EXPO PARTNER - tøjsponsorat     2h management - tøjsponsorat     Boligselskabet Viborg - tøjsponsorat     Vip Sport - tøjsponsorat     Jyske Bank - pengekats     Skivevejens Bageri - brød og kage til turen     Stoholm / Viborg Slagter - leverpostej og spegepølser til turen     Syd Bank - drikkedunke og pengesponsorat     JP Group A/S - pengesponsrat     Aquad'ore - vand til turen     Ringkjøbing Landbobank - drikkedunke     Blue Water Esbjerg - håndklæder og drikkedunke     Arkitektfirmaet Eskild Madsen ApS - tøjsponsorat

NUGF Rejser takker for hjælpen

Live opdatering fra Italien.

Kampresultater fra d. 19/10 2010
U17/18 drenge vandt 5-2 over italiensk hold.

U15 drenge tabte 3-0 til spansk hold

U12/13 piger vandt 2-1 over italiensk hold
(Spændende og detaljerede referater følger)

Kampresultater fra d. 20/10 2010
U15 drenge tabte 2-0 til Christianshavn.

U18 drenge vandt 5-0 over dansk hold.

Resultat U12-U13 Piger.
Kampens resultat 0-3. Inden kampstart fik vi af en af vores modstandere at holdende som netop var i vores pulje var en anelse ældre end os selv... Men vi var stadigvæk friske og klar til kamp mod vores første modstandere der var B52 fra Aalborg.
Med stor forældre opbakning på sidelinjen blev kampen fløjtet igang. spillet bølgede i starten til B52's side som havde overtaget men langsomt spillede vi os ind i kampen. Med godt sammenspil og fight havde vi lige så store chancer som vores modstandere, Dog var de nok bare en anelse lidt skarpere end os. efter et par gode forsøg fra kanterne, som desværre ikke gav mål, havde de et par heldige bolde og den ene blev udnyttet til en scoring efter et flot sololøb fra deres 2 farligste angribere blev det til en flot scoring. Bagud 1-0 fortsatte vi vores spil og forsøgte over kanter at tilspille os chancer. Efter pausen hvor gejsten blev piftet op af både trænere og tilskuere, gik vi friske på banen til anden halvleg. Desværre er vi uheldige i et par situationer og de scorer til 2-0. Vi foretager et par udskiftninger så alle har været på banen, og vi kæmper det bedste vi kan. Sidst i kampen scorer de til 3-0 som bliver kampens resultat.
Fidusen i denne kamp gik til Cecilie som med herre-tacklinger var med til at give igen samt i mange situationer at have overblikket til at sprede spillet.

Næste kamp Nørremarken U12/13 vs. Vipperød ÅRGANG 97!!!!!!!!
Efter et nederlag på 0-3 i første kamp, er det klart at Morinho og Capello har en opgave. Med forældre begejstring, store armbevægelser og geniale træk i fodbold hjernerne blev spillerne sat op netop til denne kamp helt ekstremt godt. Vore piger fik besked om at modstanderne var årgang 97, spillede en rigtig god gang fodbold samt var hyperfarlige på hele banen men dette blev opvejet af trænerne som lovede at bære samtlige spillere ud i bussen efter kampen hvis en sejr blev hentet hjem.
I hele første halvleg spillede vi noget af det bedste fodbold og presspil som modstanderne ikke syntes om de blev på hele banen stresset af os og snart skulle det vise sig at give gevinst. Emma Velling presser sin modstander til en fejlaflevering som opsnappes og nu er Velling på vej mod mål. Tørt som en tvebak sætter hun bolden ude ved venstre stolpe til 1-0 føringen til stor begejstring til trænerne og den medrejsende fanskare. Desværre holder denne føring ikke lang tid, da de scorer på et hjørnespark hvor vi er lidt passive 1-1. Man nu sige at Vipperød overtager spillet langsomt og vi har svært ved at stoppe dem. Dog fortsætter vores fine indsats for hele holdet, men en årgang 97 kan blive en for stor en mundfuld. Vipperød presser os tilbage på vores banehalvdel og på et godt langskud bliver det til 2-1 til Vipperød. Luften går lidt ud af ballonen til sidst og resultatet 3-1 kan man ikke sige noget til.
.... Jo man kan sige at pigernes indsats i dagens 2 kampe giver optimisme til venskabskampen mod det Italienske hold tirsdag aften.
Kampens fidus gik til Marete for stor arbejdsindsats samt nærkamps-styrke

Resultat U15 Piger.
Astrid, Maria Louise, Anni, Emma, Laura, Pernille, Emilie Og Maria.
Efter en lidt sløv start kom der efter 15 minutter lidt mere gang i den. Vi havde det meste af spillet men ingen målchancer i første halvleg. Vi skulle lige vænne os til det våde kunstgræs, hvor bolden smuttede helt vildt. Maria Louise havde dog et par skud på mål og Pernille og Emma ryddede godt op nede bag ved. Ellers bar første halvleg mest præg af en lidt ældre af Københavnsk oprindelse derudover at være dommer også mente at han skulle opdrage pigerne på en lidt hård måde, pigerne mente at han var fuld. i anden halvleg kom supporten i i form af U17 drenge. Så skal jeg love for at der kom gang i pigerne, især Anni blomstrede. Vi havde flere flotte opspil, blandt andet med Maria, Astrid, Anni og Emilie, Det gav til sidst et mål hvor Astrid hamrede bolden ind fra ca. 5 meter. Resultat 1-0.
Marillo har fundet sig en ven på 22. Hun vil nu blive i Italien i et par år. Hvis vi ikke hører fra hendes forældre, håber vi at det er OK.
Hundelev vandt de med 1-0.

Resultat U17 Drenge.
Første havde en kaotisk start men kom dog efter 20 kom spillet mere på plads. Kapper tager en tur til baglinjen og ligger skrå bagud til Jeppe som resulut slår bolden flat i det lange hjørne. 1-1. Så står det på Nørremarken resten af kampen. De laver en håbløst tilbagelægning som Velling følger til dørs og efter hård kamp fortjent øger til 2-1. En hårdt spillet kamp hvor der falder 2 gule kort til Nørremarken. 1 gult og 1 rødt til ASV og en enkelt blodtud til Bidi.
Ingen nævnt, ingen glemt men alle gjorde en god indsats. Kampens detalje: Mathias' maradona med hænderne til 3-1 der desværre kun gav gul kort.

Kamp nummer 2. Ny Kamp blæst til angreb fra første fløj og efter et kvarter første Nørremarken fuldt fortjent 3-0 hvor alle gjorde en god indsats, men Nørremarkens svar på Poyol styrer tropperne med hård hånd. 5 minutters hvile gjorde udslaget til at de kommer på 3-2. Så blev der fløjtet til pause. Kapper og Eskild tog en alvorlig snak med spillerne i pausen og måtte lave lidt justeringer da Hans blev skadet og efter lidt spil frem og tilbage slår Bidi en bold i dytten til Niklas øger føringen til 4-2, som var fuld fortjent. Herefter bliver Nørremarken lidt passive og lader de andre tage initiativet og kommer på 4-3. de sidste 10 minutter af anden halvleg bliver en kamp om overlevelse men fortjent vinder de. Målescorer i følgende kamp. Velling: 2. Tobias Tollak: 1. Niklas: 1.
mod ASV og vandt 2-1. Vrå Børglum 4-3 til NUGF.

Resultat U18 Drenge.
Vi tabte 5-3. Kampen startede med, at drengene havde kontrol over spillet, og kom i løbet af første halvleg, med flot intelligent spil, foran 2-0. Det første mål blev scoret af AO og derefter af Niklas Lorenz. Desværre fik Taars udlignet 1 minut før pausen, hvilket åbenbart tog så hårdt på drengene, at spillet ikke fungerede ret godt efter pausen. Et par forsvarskiks gjorde at vi hurtigt kom bag ud 4-2 og yderlige kom vi bag ud 5-2 hvorefter vi dog til sidst fik pyntet på resultatet til 5-3.

Den anden kamp med Skørping. I første halvleg spillede vi som en sæk kartofler og kom fortjent bagud 2-0. anden halvleg spillede drengene som forvandlede. Små pasninger, solidt forsvarsarbejde gjorde at vi udlignet. Begge målet scoret af Frederik Juul. Sejren kunne have gået til begge sider men endte retfærdigt 2-2. Retfærdig præstation. Sagt på sidelinjen: "Det bedste Nørremarken spil i dette efterår"